COPILUL VEGETARIAN ELENA PRIDIE PDF

Download Elena Pridie – Retete Pentrusanatatea Noastra. Title: Vegan Food Magazine Duuff, Author: duuff magazyn, Name: Vegan Food Magazine Duuff, Length: 52 pages Cover of “Copilul Vegetarian – Elena Pridie” . Elena Pridie is the author of Retete pentru sanatatea noastra (avg rating, 6 ratings, 0 reviews, published), Copilul meu vegetarian (avg r.

Author: Faesar Taut
Country: Italy
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 5 August 2013
Pages: 256
PDF File Size: 4.97 Mb
ePub File Size: 13.7 Mb
ISBN: 509-3-19974-648-2
Downloads: 1142
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faumuro

Thank you for interesting in our services.

We are a non-profit group that run this website to share documents. We need your help to maintenance this website.

ELENA PRIDIE PDF

Please help us to share our service with your friends. Doar primele trei zile sunt grele.

Restul merge de la sine. Este unul din cele mai bune somnifere. Alte variante mai sunt: Nu sucuri, nu supe, nu Se poate oare trage vegetxrian De copiluul, acestea ar fi doar unele inconveniente imediate ale expunerii exagerate la soare. Altfel nu se poate. Ea are patru componente: Alimentele lichide, supele, com poturile, laptele etc. Motivele sunt mai multe: Deci timp de 20 de ani, acestea nu au fost digerate!

Este posibil acest lucru? Lucrurile nu stau astfel. Ele sunt necesare pentru transportul unor vitamine: A, D, E, K. Aceste surse ale vitaminei A sunt denumite provitamina A. Cel mai cunoscut generator de vitamina A este beta-carotenul.

Vitamina C acid ascorbic – Este un antioxidant copilkl. Lipsa lor produce boli grave. Fibrele alimentare sunt polizaharide deci fac parte din categoria glucidelor complexepe care enzimele noastre digestive nu le pot desface.

  ARITHMETICA INTEGRA PDF

Grupa a 2-a Cuprinde legume: K, Ca, Mg, Fe, Zn etc. Ca, P, K etc. Grupa a 6-a Cuprinde: Cu altele ne vom aproviziona trimestrial de ex. Se va administra la masa de la ora Orice ar fi, trebuie descoperit. Aceasta este una dintre extreme.

Sunt interzise condimentele, conservele. Este foarte im portant pentru aportul de fibre. Copiii sunt foarte sensibili. Un consult medical e binevenit. Totul se va repara treptat. Aluminiul trebuie rlena, fiind toxic. Vitamina P, vitamine vegetariqn complexul B.

P, Mg, Fe Vitamina A. A, B, caroten, PP, urme de vit. P, Mg, K, Fe, Zn. Fructele, mai ales cele uscate, sunt laxative. B, B2, C cca.

Elena Pridie – Retete Pentrusanatatea Noastra

C dintre toate fructelePP, B6. Na, K, Ca, P, Fe. Ca, K, Na Vitamine: A, Bp B2, C. Se previne astfel pierderea vitaminei C. Este tonic amar, aperitiv, drenor hepatobiliar, decongestiv, depurativ sangvin, diuretic azoturic, antiputrid, antiscorbutic, circulator.

I, Mg, Mn, S, Cu. Stimulent al fibrelor musculare, intestinale, urinare, priidie, uterine. A, B, B, niacin, C. Proteinele sunt completate cu aportul de proteine din cereale.

A, B, B2, C. C, D, E, K. Soia este un aliment complet, foarte digestibil. A, B, B2, C,E. Nucile sunt alimente foarte nutritive. Acestea ar trebui evitate. Se fierbe la foc mic cca 35 min. Se fierbe la foc mic. Se pune soia la fiert. Apoi se pune soia la fiert. Tot acum, se pot pune aromele. Se pune laptele la fiert. Se servesc cu supe, supe-creme sau cu lapte. Li se pune capacul. Se folosesc la pachet. Se servesc cu miere. Se poate procura din supermarketuri dar este foarte scump.

  EPSON L200 ESPECIFICACIONES PDF

Se servesc calzi cu diferite salate. Se servesc imediat cu salate de elens. Se fierb doar 10 minute.

Se servesc calzi, cu salate de sezon. Cartofii se servesc calzi. Sunt foarte buni cu salate de sezon: Se fierb 10 min. Rulada se unge cu restul de 2 linguri ulei. De asemenea, servesc ca decor. Se servesc calzi cu salate. Se pun la fiert. Ultimul strat va fi de cartofi. Se pun la fiert 2 minute nu mai mult! Se fierbe 10 minute.

Se fierbe 35 minute. Prin coacere, devin foarte gustoase. Se pun pe o farfurie. Se servesc cu cartofi piure sau pilaf simplu de orez. Se fierbe 30 minute. Se servesc cu preparate din legume, orez, droburi etc.

Cartofii se rumenesc frumos. Se fierb 25 minute, la foc mic. Lintea se fierbe 30 minute.

Elena Pridie – Retete Pentrusanatatea Noastra – Free Download PDF

Spaghetele se pun pe un platou, iar deasupra lor se pune sosul de linte preparat. Cele mai groase sunt mai amare. Andivele se taie rondele. Poate fi elenaa chiar crud.

Author: admin